Hvordan stoppe Avast automatisk fornyelse?

Er du en av de mange personene som prøver å se etter den mest hensiktsmessige måten å ta vare på systemene sine på? Hvis svaret ditt er ja, bør du lære mer om antivirus programmer som Avast og hvordan de kan være nyttige for deg.

Det er en type teknologisk fremskritt som gjør det praktisk for deg å blokkere invasjonen av virus, skadelig programvare og ondsinnede personer uten problemer.

Disse farlige personene kan komme inn i datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon, og ta kontroll over systemet enkelt og effektivt. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å lære mer om det ved hjelp av Avast støtte teamet når du får tid.

Vi lever alle i en verden der hver enkelt bruker teknologi og internett for å jobbe regelmessig. Denne faktoren krever ofte ekstra beskyttelse og sikkerhet. I disse situasjonene kan Avast gi deg flere produkter du kan kjøpe for å øke sikkerhetsnivået med stor margin. Alle disse aspektene vil gjøre deg i stand til å surfe på nettet uten ytterligere vurdering.

Er dette første gang du prøver å sette opp et program som hjelper deg med å beskytte eiendelene dine? Hvis svaret er ja, vet du kanskje ikke hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Men betyr det at du bør gi opp? Nei. I tider som disse er en av de beste tingene du kan gjøre å snakke med Avast tekniske støtte team og la dem hjelpe deg gjennom prosessen. Du kan ringe dem og forklare problemene dine deretter hvis du ønsker å finne de mest passende løsningene.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan huske på hvis du ønsker å stoppe Avast automatisk fornyelse. La oss nå se nærmere på dem:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Avast programvaren på smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen
  2. Når programmet begynner å kjøre, trykker du på Mine abonnementer flisen på hjemmesiden
  3. En liste over produkter du abonnerer på vil vises på skjermen din, trykk på det du ønsker
  4. Du finner en fane som heter Avslutt abonnement på den nye siden, trykk på den
  5. Trykk på Fortsett

Ring Avast Kundeservice Norge hvis du ikke forstår noen av trinnene ovenfor.

Original kilde